BAKOM KULISSERNA

Om Balansfabriken

det är din tur nu

Resan startar i dig

Efter flertalet år med egen läkning så är det dags att omvandla min kunskap till visdom så att du kan göra din resa.
Balansfabriken ska vara starten till en bättre värld och den startar med dig.

Hej, Jessica här!

Jag är ett så kallat starseed och är här på jorden för att rensa ur gammal karma samt att ta mig an mitt syfte att läka mänskligheten. Har även en mening i att möta min tvillingsjäl, vilket inte är helt enkelt. Har haft häcken full under dessa levnadsår kan man säga men står nu mer redo än någonsin att ankra min roll efter flera år av jobb på insidan.
2019 påbörjade jag min stora resa mot mitt hjärta och min själ. Jag har alltid jobbat med mig själv på olika plan, alltid haft ett intresse att förstå vad jag går igenom samt att ta mig igenom det. Detta år kommer den stora smällen, dags att vakna upp på riktigt för att hitta tillbaka till vem jag är. 2020 smäller det ännu högre. Jag behöver gå ännu djupare inåt. 2021 påbörjar jag mitt stora jobb och 2022 vill jag knappt tala om. Jag har grävt, läkt, skalat av och stått med skit upp över öronen. Jag har mött mina rädslor, jag har tittat mig själv i spegeln. Jag vet hur det känns. Jag har gått i dina skor. Jag kommer att möta dig där du är, ta dig i handen och visa din väg framåt. Jag hjälper dig att gå från rädsla till kärlek med mina samtal samt healing. Jag hjälper dig att hitta hem.

Jessica är en fantastisk coach! Hon lyssnar, tar till sig, ger konkreta tips och lyfter en! En blir inspirerad, peppad, motiverad och glad av Jessicas coachning. Jessica är lätt att prata med och hennes sätt att kommunicera är enkelt att förstå, vilket gör att hela upplägget med coachningen underlättas. Jag kände att jag gjorde förflyttningar snabbt, men om jag kom tillbaka till ruta ett fanns hon alltid där för att coacha en tillbaka till rätt våg igen. Små enkla knep, som gör att en växer snabbt! Kan rekommendera Jessica till alla! <3
MIKAELA